Durmaz adaylığını açıkladı

Durmaz adaylığını açıkladı

Durmaz adaylığını açıkladı

Müracaatını yaptı

Kırıkkale´nin Hacılar beldesinde seçim çalışmaları hızlı başladı. Mevcut adaylar Kırıkkale İl Başkanlığında 31 Mart´ta yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri için aday adaylık başvurularını teslim ediyorlar. Son olarak Bünyamin Durmaz sevenleriyle beraber Aday adaylık başvuru dilekçesini MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu´na teslim etti. Durmaz, "Biz Hacılar´da hükümdarlık dönemini bitirip hizmetkarlık dönemini başlatmaya talibiz? dedi.

GURURLU VE MUTLUYUM

Toplantıda konuşan Bünyamin Durmaz, MHP´nin liyakatli kadroları ile belediyecilikte yeni bir çağ açacaklarını kaydetti. Durmaz, ?Yarım asırlık şanlı mazisiyle Milliyetçi Hareket Partisi, Allah´ın izniyle Mart 2019 yerel seçimlerine damgasını vuracaktır. Tüm Türkiye´de MHP´nin liyakat sahibi ve tecrübeli kadroları belediyecilikte yeni bir çağ açacaktır. Ben de bu uğurda sorumluluk alarak 3 hilalli sancağımızı Hacılar´a dikebilmek için aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Davamıza olan inancımız, sahip olduğumuz siyasi duruş ve Hacılar´a sevgimiz, bugün attığım bu adımda bana yön vermiştir. Hacılar´ın eski günlerdeki gibi Milliyetçi Hareket´in kalesi olacağına dair inancım tamdır. Hacılar´ın geleceği için, Hacılar´ın sorunlarını çözmek ve hizmet etmek için çıktığımız bu yolda onurlu, gururlu ve mutluyum? ifadelerini kullandı.

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Hacılar ihtiyaç duyduğu kan değişikliğine Mart 2019´da gidecek ve 3 hilal imzasıyla şahlanacaktır. Tam anlamıyla hizmet alamadığını düşündüğümüz Hacılar´ı alt ve üst yapıdan nitelikli kadrolar Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarıdır. Kapısı 7´den 70´e herkese açık, her mahalleye eşit ve adil hizmetin yapılacağı şeffaf bir yönetim anlayışı ile Hacılar´a hizmet edebilmek için kolları sıvamış bulunmaktayız. Biz Hacılar´da hükümdarlık dönemini bitirip hizmetkarlık dönemini başlatmaya talibiz. Eğer ki bu kararımız Hacılar, partim ve benim hakkımda hayırlısı ise gerçekleşmesini Allah´tan niyaz ediyor, tüm hemşerilerime ve yıllardır birlikte yol yürüdüğümüz Milliyetçi Hareket sevdalılarına şükranlarımı sunuyorum? diye konuştu.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli