Anahtar Kelimeler: Duygusal Anlar Yaşandı

Duygusal Anlar Yaşandı

 Duygusal Anlar Yaşandı

Duygusal Anlar Yaşandı

Ramazana Bayramı dolayısıyla Vali Ali Kolat başta olmak üzere protokol üyeleri Kırıkkale Şehitliği'ni ziyaret ettiler. Kabirleri tek tek ziyaret eden Kolat şehit ailelerinin bayramlarını kutladı.

 

KARANFİL BIRAKTILAR

Kırıkkale Şehitliği ziyaretindi İlk olarak Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu. İl Müftüsü Bekir Gerek, şehitlerimiz için dua etti. Daha sonra Ali Kolat ve İlksen Kolat ile protokol heyeti, Şehit Kabristanlığını tek tek ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla sohbet etti. Ve şehitliklere kırmızı karanfil bıraktılar.

 

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Şehit Kabristanlığı ziyaretinden sonra  açıklama yapan Vali  Ali Kolat, Şehitlerimizle bayramlaşma vesilesiyle, ilimizin protokolünün katılımı ile buraya geldik. Şehitlerimiz bizim için son derece önemli. Bizler bugün bu bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak bu şehitlerimizin yaptıkları fedakârlıklarından dolayıdır. Allah mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. İnşallah bundan sonra daha huzurlu, daha güvenli bir ortam içerisinde nice bayramlara erişmemiz ümidiyle bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutluyorum” dedi. Ziyarete Vali Ali Kolat ve İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, il protokolü, davetliler ve şehit aileleri katıldı.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli