Anahtar Kelimeler: tarih olacak

EDS’ler tarih olacak

EDS’ler tarih olacak

EDS AÇIKLAMASI

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale genelinde EDS uygulamasının sorumluluk alanının azaltılacağını ifade etti. Ulusoy, “EDS cezalarını tarihe gömüyoruz. ASELSAN ile yapılan protokolün şartlarında revizeye gidilecek” dedi.

 

 

EDS AÇIKLAMASI

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, projelerini vatandaşlara anlatarak destek istiyor. 7’den 70’e herkese projelerini anlatan Ulusoy, projeleriyle vatandaşlardan takdir topluyor. Herkesin gönlünü kazanmak için sahada olan Ulusoy, Kırıkkale genelinde bulunan EDS hakkında acıkama yaptı. Ulusoy, “EDS cezalarını tarihe gömüyoruz” ifadesinde bulundu.

 

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Ulusoy, “Şehir içi trafiğinde aksamalara neden olan, araç kullanan vatandaşlarımıza kesilen cezalarla büyük bir yük haline gelen EDS uygulamasının sorumluluklarını azaltacağız. ASELSAN ile yapılan protokolün şartlarında revizeye giderek Belediye sorumluluklarını sizin cebinize uzanan bir el olmaktan çıkaracağız. Bizim yönetimimizde halk belediyeye değil, belediye halka hizmet edecek” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı