Anahtar Kelimeler: Efsane Yarbay Çakıcı ziyaret

Efsane Yarbay´dan Çakıcı´ya ziyaret

Efsane Yarbay´dan Çakıcı´ya ziyaret

Efsane Yarbay´dan Çakıcı´ya ziyaret

Korkut Eken ziyarete geldi

Özel bir ziyaret oldu

Efsane Yarbay? olarak bilinen Korkut Eken, Bolu F Tipi Cezaevinde yatmaktan olan ve yakın zaman içinde Bolu Köroğlu Devlet Hastanesinde operasyon geçiren Alaattin Çakıcı´yı ziyarete gitti.

EKEN ZİYARET ETTİ

Özel Kuvvetler Komutanlığı´nda yetiştirdiği özel eğitimli timler ile anılan Korkut Eken, PKK ile verdiği mücadelelerden dolayı "Efsane yarbay" olarak biliniyor. Başarılı çalışmalarından dolayı Türk Silahlı Kuvvetleri´nin TSK Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası ve birçok takdirname ile ödüllendirilen Korkut Eken, en zorlu yerlerde en zorlu görevlerde bulunması ile tanınıyor.

DAĞA ÇIKARIZ

Kuzey Irak´taki PKK varlığının ´diyalogla´ çözülmeye çalışılmasının ardından, bu görüşün başarılı olmayacağını söylemiş, ?gerekirse memleketimizi kurtarmak için dağa çıkarız? demişti. Özellikle Kerkük Türklerinin kaderleri ile baş başa bırakıldığını ve bunun büyük bir hata olduğunu ifade eden Eken, adının Susurluk Raporlarında geçmesi üzerine, hakkında açılan bir davada mahkûm oldu ve bir süre hapis yattı. Efsane komutan ile Çakıcı´nın görüşmesinin detaylarının ne olduğu ise ilerleyen saatlerde belli olacak.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu