Anahtar Kelimeler: Eğitim çalıştayı yapıldı

Eğitim çalıştayı yapıldı

Eğitim çalıştayı yapıldı

Eğitim çalıştayı yapıldı

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Tüfekçi, ?Kırıkkale´de eğitim seviyesinin daha yükseklere çıkmasının mücadelesini vereceğiz? dedi.

ÇALIŞTAY YAPILDI

Müdür Tüfekçi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, ?İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından, Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Vizyon Hede§eri doğrultusunda, ilimizdeki akademik başarıyı üst sıralara taşınması amacıyla "Kırıkkale Eğitimde Başarı Çalıştayı" düzenlenecektir. Okul Öncesi, temel eğitim, ortaöğretim, mesleki eğitim ve imam hatip okulları olmak üzere 5 ana masa organize edilerek ilimizde bu okul türlerinde görev yapan toplam 60 öğretmen ve idarecimiz görev alarak, ilimizdeki başarı masaya yatıracaklardır.?

ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Çalıştay katılımcılarımız öğretmenevinde ilimizdeki akademik başarıyı arttırabilecek çalışmalar üzerinde konuşacak, tartışacak ve fikirler üreteceklerdir. Başarıyı arttırmak adına çalıştaydan çıkacak somut çözüm önerileri ve fikirler, 06 Eylül Cuma günü Valilik Konferans salonunda çalıştay katılımcıları tarafından ilimizde görev yapan okul ve kurum müdürlerine sunulacaktır. Bu fikirler ışığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından gerekli çalışmalar yapılarak eylem planları oluşturulacak, ilimizde ?Akademik Başarı? seferberliği ilan edilecektir. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, 3500´e yakın öğretmen kadromuzla 2023 Eğitim Vizyonu rotasında ilerlemeye devam ediyoruz.?



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli