Anahtar Kelimeler: Eğitim imzası atıldı

Eğitim imzası atıldı

Eğitim imzası atıldı

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Özel Süleymaniye İlkokulu ve Ortaokulu ile Yahşihan Belediyesi arasında indirim protokolü imzalandı.

İMZA TÖRENİ YAPILDI

Yahşihan Belediyesi ve Özel Süleymaniye İlkokulu ve Ortaokulu arasında yapılan protokol ile Yahşihan belediye personeli ve Yahşihan halkına özel indirimler sağlanacak. Protokol kapsamında Yahşihan'da ikamet eden vatandaşlar ve belediye personeli, Özel Süleymaniye İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim ve öğretim hizmetlerinden %25 + 5 indirimli yararlanabilecek.

 

EĞİTİME DESTEK

Protokol törenine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve belediye personelleri ile Okul Müdürü Mehmet Yaşar Bağardı ve okul personelleri katıldı. Törende konuşan Başkan Türkyılmaz, "Eğitime ve öğrenciye her zaman önem verdik. Bu protokol ile de Yahşihanlı hemşerilerimize ve belediye personelimize eğitimde indirim sağlayarak katkı sunmak istedik. Bu protokolün ilçemize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

DEVAMI GELECEK

Okul Müdürü Mehmet Yaşar Bağardı ise yaptığı açıklamada, Süleymaniye okulları olarak birçok kurum ve kuruluşla indirim protokolleri imzaladık ve imzalamaya da devam edeceğiz. Yahşihan Belediyemiz de bu halkaya dahil olmuş oldu. "Yahşihan Belediyesi'ne eğitime verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Bu protokol ile öğrenci ve velilerimiz kaliteli eğitim alma yolunda önemli bir indirimden yararlanabilecekler." diye konuştu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı