Anahtar Kelimeler: Eğitim toplantısı

Eğitim toplantısı

Eğitim toplantısı

Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, yeni eğitim öğretim dönemi ile ilgili ilçe millî eğitim müdürleri ve okul müdürleriyle bir araya gelerek 2023-2024 eğitim öğretim yılına yönelik değerlendirme toplantısı yaptı.

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Telefoncu, geçen eğitim öğretim yılını başarı ile tamamladıklarını, yeni döneme yönelik ise tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Okul yöneticileriyle okulların durumunu bir kez daha gözden geçirmek için değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Telefoncu, "Yeni bir dönemin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 11 Eylül günü tüm kademelerdeki öğrencilerimizle buluşacağız." dedi.

 

DURUM ANLATILDI

Geçen eğitim öğretim döneminde kentte önemli adımlar atıldığını hatırlatan Telefoncu, şöyle konuştu: "Okullarımız, kütüphanelerimiz, eğitim ortamlarımız adeta yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Her kademedeki okullarımıza gönderilen ödenekler sayesinde okullarımızda önemli değişiklikler yaptık. Onarımlar, boya badana, doğalgaz dönüşümleri, çevre düzenlemeleri, güçlendirmeler, köy yaşam merkezleri, anaokulları gibi tüm okullarımızda yeni bir dönem için hazırlıklarımızı tamamladık."

 

OKULLAR İÇİN HAZIRLIK

Okulların 11 Eylül Pazartesi günü itibariyle eğitim öğretime sorunsuz şekilde başlaması için büyük bir titizlik gösterdiklerine dikkat çeken Telefoncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eğitim öğretimin başlamasıyla birlikte tüm öğrencimizi çeşitli etkinliklerle karşılayarak onları sınıflara alacağız. Zaten uyum haftası olması dolayısıyla öğrencilerimizin bir kısmını okullarımızla buluşturduk. Öğrencilerimiz bu yıl da sınıflarına girdiklerinde bakanlık tarafından gönderilen ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak eserleri sıralarının üzerinde bulacak. Öğrencilerimizin öğretmenlerine, arkadaşlarına, okullarına kavuşma heyecanı bizim için büyük önem taşıyor. Bundan sonraki süreçte ise öğrencilerimizin gelişim ve başarılarına odaklanmak için müfredat doğrultusunda konular her geçen gün ilerleyecek. Öğrencilerimizin eğitimlerini olumsuz yönde etkileyebilecek en küçük bir ihtimali dahi değerlendirerek kayda değer görüp, gerekli tedbirleri almış olduk. Bu konuda herkese önemli görevler düşüyor."

 

İLGİLİLER KATILDI

Geçen yılın da değerlendirildiği toplantıda, Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Eğitim Müfettişleri Başkanı Yaşar Erbek, ile şube müdürleri de sorumluk alanlarıyla ilgili bilgiler vererek çeşitli sunumlar yaptı. Toplantı, katılımcıların merak ettikleri soruların cevaplandırılmasının ardından son buldu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı