Anahtar Kelimeler: Eğitime tablet desteği

Eğitime tablet desteği

Eğitime tablet desteği

Eğitime tablet desteği

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası aracığıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen eğitim yardımları salgın nedeniyle uzaktan eğitime geçilmesinden dolayı bu yıl tablet bilgisayar olarak dağıtıldı. Ticaret Borsası’da eğitime tablet desteği sağladı.

 

 

TABLET DESTEĞİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası aracığıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen eğitim yardımları salgın nedeniyle uzaktan eğitime geçilmesinden dolayı bu yıl tablet bilgisayar olarak dağıtıldı. TOBB'dan Kırıkkale’ye TSO'ya gönderilen 55 adet tablet bilgisayar KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’ye teslim edildi. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan teslim töreninde konuşan Başkan Varlı, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle zor bir dönem geçirildiğinin altını çizdi. 

 

VARLI BİLGİ VERDİ

Bu dönemde eğitim ve öğretim hayatının da olumsuz etkilendiğini ifade eden Varlı şunları söyledi; ‘Salgın dolayısıyla okullarından uzak kalan çocuklarımız uzaktan eğitim sistemi ile eğitimden uzak kalmıyorlar. Bu süreçte ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerinin de aksamaması için TOBB ve odamız işbirliğiyle 55 adet tablet bilgisayarı İl Milli Eğitim Müdürümüze teslim ediyoruz. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize ve onların eğitimlerine desteklerimiz devam edecektir. Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde oda üyelerimizin destekleri ile alınan 80 tablet bilgisayarı da Milli Eğitim Müdürümüze teslim etmiştik. Böylece Kırıkkale’de ihtiyaç sahibi 135 öğrenci kardeşimizin uzaktan eğitim sistemine dahil olmasına vesile olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.

 

BORSA DESTEK OLDU

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer “Uzak Da Olsak Eğitime Engel Yok” projesi kapsamında öğrencilere iletilmek üzere 55 adet tableti Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’ye teslim etti. Tüfekçi yaptığı açıklamasında " Harun Başkanımızdan Allah razı olsun. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizi düşünerek böyle bir katkı yaptı. Teşekkür ederiz''dedi. Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ise " Öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız''dedi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli