Anahtar Kelimeler: Ekipman zenginleşiyor

Ekipman zenginleşiyor

Ekipman zenginleşiyor

Ekipman zenginleşiyor

Son zamanlarda belediye araç parkurunu zenginleştiren Yahşihan Belediyesi şimdi de itfaiye müdürlüğünün ekipmanlarını zenginleştiriyor. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın girişimleriyle itfaiye ekiplerinin kullanacağı güvenlik amaçlı atlama yatağını envantere dahil etti.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Yahşihan Belediyesi, itfaiye müdürlüğüne acil durumlarda yüksek binalardan veya yapılardan kurtarma amaçlı, kolay kurulumu ve pratikliği sayesinde saniyelerin çok önemli olduğu kritik zamanlarda insan hayatını kurtarmak için avantaj sağlayan atlama yatağını envantere dahil etti. Atlama yatağı, su geçirmez, ateşe karşı, aşınma ve yırtılmaya karşı dayanıklı, çift hazneli, gece ve karanlık ortamda daha kolay görünebilme özelliklerine sahip.  2 personelin rahatlıkla kurabildiği atlama yatağının 4,6 metre eni ve genişliği olan 2,40 yükseklikte ve 93 kg ağırlığında. Atlama yatağı 20 saniye gibi kısa bir zamanda şişirebiliyor.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz “Yahşihan Belediyesi olarak geçen hafta yol süpürme aracımız ve greyderimizden sonra İtfaiye Müdürlüğümüze kolay kurulumu ve pratikliği sayesinde insan hayatı için avantaj sağlayan atlama yatağı ve birçok ekipman kazandırdık. Yaklaşık 150 bin TL değerindeki ekipmanlarımız sayesinde İtfaiye Müdürlüğümüz daha da güçleniyor. Yahşihan’ımız için her zaman çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false