Anahtar Kelimeler: emeği nuru sergisi

El emeği göz nuru sergisi

El emeği göz nuru sergisi

El emeği göz nuru sergisi

Sergi açıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kırıkkale Öğrenme Şenlikleri MKEK Açık hava Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

ÖNEMLİ İSİMLER YER ALDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından start verilen Kırıkkale Öğrenme Şenlikleri çeşitli kurs hizmetlerinin sergilenmesiyle gerçekleştirildi. MKEK Açık Hava Düğün Salonunda gerçekleşen şenlikte İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz gibi önemli isimler yer aldı. Halk Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR beraberliğinde düzenlenen Şenlikte sergi sahiplerinin heyecan dolu anları yer aldı.

YOĞUN İLGİ

Ramazan ayı münasebetiyle sade tutulan programda Halk Eğitim Müdürlüğü kurs branşları ve İŞKUR kursiyerlerinin düzenlediği sergiler görücüye çıktı. Çeşitli stantların bulunduğu sergiler halk tarafından tam not aldı. Sergi stantlarını tek tek gezerek açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin protokol büyüklerine bilgiler verdi. Sergi gezisi sonrasında okçuluk, Halk oyunları gibi yöresel ve geleneksel oyunlar da görücüye çıktı. Gerçekleşen sergide El sanatları ve tablolar yoğun ilgi odağı oldu. Kırıkkale öğrenme şenliklerinin çeşitli kursiyerlerin yeteneklerini sergilemeleri için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, ?geçmişten günümüze kadar gelen ve popülaritesini yitirmeyen el sanatları, gelecek nesle aktarılarak örnek olmalıdır? dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli