Anahtar Kelimeler: Elinize vuran

Elinize vuran mı var

Elinize vuran mı var

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın reklam çalışmalarında kullandığı ‘ Kırıkkale için gerçek belediyecilik’ ifadesi muhalefetin gündemine girdi.

ELEŞTİRİDE BULUNDU

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu, belediye yönetimine sert eleştirilerde bulundu. 10 yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunan Saygılı’nın seçim reklamlarında kullandığı sloganlara atıfta bulunan Kuzucu “Vatan severlik vatana en çok hizmet etmekle ölçülür siz ne yaptınız? 10 yıldır ortalıkta görünmeyen  halkın içine girmeyen, halkın sorunlarını dinlemeyen, büyüklenen, kibirlenen halkı kendinden küçük gören sayın başkan çıkmış halkın içine ‘Kırıkkale yüzyılı’ diyerek gülünç bir duruma düşmüştür.” dedi. 

 

ELİNİZE VURAN MI VARDI?

Kuzucu; “Kırıkkale yüz yılı dediniz de geçen 10 yıl kimin yüzyılıydı? Yine siz baştaydınız yoksa bir şehrin yüzyılı da orada siz mi çalıştınız? Suları niye akıtamadınız? Oto parkları niye yapamadınız? Şehrimizi niye temizliyemediniz? Ortalıkta niye görünmediniz? Esnafın halini hatırını niye sormadınız? Kırıkkale için gerçek belediyecilik bu söze siz gülmediniz mi? O yazıyı bilboardlarda gören herkes katıla katıla güldü? 10 yıldır gerçek belediyeciliği niçin yapmadınız ? Elinize vuran mı vardı? Sizin bundan sonra gerçek belediyecilik söylemlerinize kim inanacak? 

 

VATANSEVERLİK SORUSU

Vatan sever belediyecilik demişsiniz, bu cümleyi en son kişi sizsiniz, vatan severlik vatana en çok hizmet etmekle ölçülür siz ne yaptınız? Adeta yan gelip yattınız, Kırıkkale’ye önemli tek bir proje uygulamadınız. Halkı ırmak suyuna bile muhtaç ettiniz. Sonuç itibariyle sayın başkan Kırıkkale Yüzyılı, Kırıkkale için gerçek belediyecilik ve vatansever belediyecilik sözlerinden bahsedecek en son kişi sizsiniz” ifadeleri kullandı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı