Anahtar Kelimeler: Emeklerinizi zayi etmeyeceğiz

Emeklerinizi zayi etmeyeceğiz

Emeklerinizi zayi etmeyeceğiz

Emeklerinizi zayi etmeyeceğiz

Akçay´ı ziyaret etti

İl Başkanlığı görevinde bulunduğu süre içerisinde 3-0´ın ilk başarı imzasını atan ve seçim sürecinde üçüncü sıradan aday olan Mehmet Demir, geleneğini sürdürdü. Demir, 1 Kasım seçiminde halkın oyunu alarak meclise vekil olarak gidecek. Seçim sonuçlarının ardından esnaflar ile bir araya gelen Demir, ?Sevdamız bu topraklarda yaşayan halka hizmet etmektir? dedi.

ÇALIŞMALARIN MEYVESİNİ ALDI

AK Parti´den üçüncü sıra milletvekili adayı olarak seçim çalışmaları gerçekleştiren ve İl Başkanlığı dönemindeki seçimde de 3-0´ın yapılmasında büyük katkısı olan Mehmet Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne vekil olarak gitme başarısı gösterdi. Merkez, ilçe, kasaba ve köylerde herkesle hemhal olan Demir, çalışmalarının meyvesini vekil seçilmesiyle almış oldu.

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Vekil seçilmesiyle birlikte vatandaşları unutmayan Demir, ilk olarak İl Başkanı Mürsel Akçay´ı, daha sonrada  parti yönetimi ve beraberinde bir grup heyetle birlikte esnafa teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Uyumlu bir seçim çalışması dönemi gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Demir, kendinse yakın ilgi gösteren halka emeğini zayi etmeyeceğini söyledi.

YEREL BASINA TEŞEKKÜR ETTİ

Esnafları tek tek dolaşan Demir, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.  Demir, ?Memleketimize hizmet sevdası ile AK Parti Kırıkkale adayı oldum. Bu zaman zarfında şahsımdan ilgisini, sevgisini ve desteğini esirgemeyen başta Kırıkkaleli hemşerilerim olmak üzere, AK Parti teşkilatlarına ve tüm dost, akraba ve arkadaşlarım ile Kırıkkale yerel basınına içtenlikle teşekkür ediyorum.?dedi.

DURAKSAMAK DAHİ GEÇMEZ

Demir, ?Hakkımda hayırlı olmasını dileyerek çıktığımız bu yolda, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki zamanlarda da bütün fikrin gerekliliği için elimden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceğim. Sonuçlardan sonra arayan tüm hemşerilerime ve dostlarıma söylediğim gibi durmak şöyle dursun duraksamak dahi geçmez aklımızdan. İyi güzel ve doğrunun hayata hâkim kılınması için durmak yok yola devam.? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu