Anahtar Kelimeler: Emekliler istiyor

Emekliler ne istiyor?

Emekliler ne istiyor?

Emekliler ne istiyor?

Ödeme tarihleri değiştirilsin!

Kırıkkale´deki emeklilerin bir çoğu Doğal Gaz ödeme tarihinin değişmesini istiyor. Emekliler Kır Gaz´a bu konuda müracaat ettiklerinde bunun mümkün olmayacağı yönünde taleplerinin kabul edilmediğini öne sürüyorlar

MAAŞ TARİHİ İLE UYUŞMUYOR

Kırıkkale´deki emekliler maaş tarihi ile doğal gaz son ödeme tarihi uyuşmadığı için ödemede sıkıntı yaşadıklarını belirterek Kır Gaz´a müracat ettiklerinde bunun mümkün olamayacağı yönünde şeklinde müracaatlarının geri çevrildiğini ileri sürüyorlar. Emekliler oyla diğer bazı kurumların bu yöndeki taleplerine olumlu cevap verdiğini belirterek sıkıntı yaşamak istemediklerini söylüyorlar.

CEZAYA DÜŞMEK İSTEMİYORUZ

Emekliler Kır Gaz firmasının aslında taleplerine olumlu karşılık vermesi gerektiğini söylüyorlar. Çok basit bir işlem olmasına rağmen firmanın istenilen işlemi neden yapmadığını anlamadıklarını söyleyen emekliler faturalarının gününde ödemeleri için fatura tarihinin emekli maaş tarihine denk gelecek şekilde ayarlanmasını istiyorlar. Bu yönde talepte bulunan emeklilerin talebinin yerine getirilmesinin zor bir işlem olmadığını belirtiyorlar.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false