Emekliler ve muhtarları ziyaret etti

Emekliler ve muhtarları ziyaret etti

Emekliler ve muhtarları ziyaret etti

Emekli ve muhtarlarla görüştü

Vali İlker Haktankaçmaz, Türkiye Emekliler ile Tüm Muhtarlar Derneklerini ziyaret etti. Türkiye Emekliler Derneği Şubesini ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´ı, Şube Başkanı Zekeriya Aytekin ve Yönetim kurulu Üyeleri karşıladı.

YOL GÖSTERİCİ

Şube Başkanı Aytekin, ziyaretlerinden dolayı Vali Haktankaçmaz´a teşekkür ederek, derneğin faaliyetleri ile üyelerin sorun ve talepleri hakkında bilgi sundu. Vali Haktankaçmaz´da, ziyaret esnasında gösterilen samimiyet ve yakınlıktan dolayı teşekkür ederek; ?Bir milletin en zor yetiştirdiği kaynak insan kaynağıdır. Yetişmiş ve tecrübe sahibi olmuş kalifiye elemanların erken yaşta emekli olmaları ile birlikte bu kaynaklar heba oluyor. Emeklilerimiz, yaşlılarımız fener gibidir. Onların tecrübeleri ve birikimleri bize hep yol gösterici olmuştur. ?dedi.

FEDAKARLIK İŞİ

Daha sonra Tüm Muhtarlar Derneği´ni ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´ı,  Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Dernek Başkanı Pehlivanlı, Vali Haktankaçmaz´a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisi ve üyeleri adına teşekkür etti. Vali Haktankaçmaz´da, Muhtarlığın fedakârlık gerektiren bir iş olduğunu belirterek kapılarının her zaman muhtarlara açık olduğunu ifade etti



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli