Anahtar Kelimeler: Emeklilerin TOKİ heyecanı

Emeklilerin TOKİ heyecanı

Emeklilerin TOKİ heyecanı

Emeklilerin TOKİ heyecanı

İnşaat devam ediyor

Türkiye Emekliler Derneği´nin projesi olan ucuz ve kaliteli konut üretmek amacıyla Kasım 2017 tarihinde ihalesi yapılan 927 konutluk proje hızla ilerliyor.

15 BLOK TAMAMLANDI
Türkiye Emekliler Derneği´nin (TÜED) girişimleri ve şehirdeki yöneticilerin çabalarıyla kazandırılan, hedef kitlesi ev sahibi olmayan emeklileri kapsayan konut projesinde önemli mesafe kat edildi. 927 konutluk emekli evlerinin 24 dairelik 39 blokun 15 adedi 8 aylık kısa bir sürede tamamlanmış durumda. Okul, cami ve diğer sosyal çalışmalarında paralel olarak devam ettiği projede şehre yeni bir cazibe merkezi kazandırılması da hedefleniyor.

TAKİP EDİLİYOR
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)tarafından yürütülen inşaat çalışmalarının hızla ilerlediğini belirten TÜED Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, ?Projenin her aşamasında derneğimiz yönetimi çalışmaları takip etmekte olup ev talebinde bulunan emeklilere de gerekli bilgiler verilmektedir. Zaman içerisinde emeklilerimiz taleplerini yapmaya devam etmektedirler. Konuyla ilgili bilgi ve haberleri emekli derneğimizden almaları önem arz etmektedir. Derneğimiz öncülüğünde yapımı devam eden projede emeği geçen Belediye Başkanına ve Kırıkkale Milletvekillerine de teşekkürü dernek olarak borç bilmekteyiz.? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false