Anahtar Kelimeler: Emniyet yılbaşı tedbiri

Emniyet´ten yılbaşı tedbiri!

Emniyet´ten yılbaşı tedbiri!

Emniyet´ten yılbaşı tedbiri!

Gerekli önlemler alındı

Yılbaşı gecesi eğlencesi için hazırlıklar tamamlanırken, emniyet gecede her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbirlerini aldı. İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, vatandaşların yeni yılı huzur ve güven ortamı içerisinde geçirebilmeleri için bütün tedbirlerin alındığını vurguladı.

KONTROLLER ARTIRILACAK

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, yılbaşının huzur ve güven içerisinde geçirilmesi noktasında gerekli tedbirlerin alındığı ifade etti. Alınan tedbirler hakkında açıklamalarda bulunan Çorumlu, ?Tren garında yoğunluk olabileceği göz önünde bulundurularak yaya devriyelerimiz görev alacak, can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik kontroller artırılacaktır. Şehirlerarası otobüs terminalinde yaya devriyelerimiz hizmet verecek, seyahat eden yolcuların güvenliği için bagaj ve eşyaların bizzat yolcu tarafından seyahat bileti gösterilmek suretiyle teslim alınması hususunda uyanlarında bulunulacaktır. Şehrimizin ana caddelerinde ve halkın yoğun olarak bulunabileceği alış veriş yerlerinde hem sivil hem de resmi devriyelerimiz görev alacaktır. Cumhuriyet Meydanı´nda yeni yıla topluca girmek isteyen vatandaşlarımız olabileceğinden bahisle gece yarısı Çevik Kuvvet Timleri görev alacaktır. Terör ve Güvenlik Şube Müdürlüğü birimleri ile Bomba İmha uzmanları tarafından kutlama merkezlerinde meydana gelmesi muhtemel terör eylemlerine karşı şüpheli çanta, paket ve poşet üzerinde yapılan denetim ve kontroller artırılacaktır? ifadesini kullandı.

KONTROL ALTINDA TUTULACAK

Müdür Çorumlu ?Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı yaya görev yapacaktır. Umuma açık yerler ve yılbaşı İçin eğlence tertip eden yerler Yıldırım Ekipler tarafından kontrol altında tutulacak, Asayiş ve Kaçakçılık birimleri tarafından denetlenecektir. Trafik denetimleri ön planda olacak, uygulama yerleri ve saatleri arttırılacak, sürücü ve yayaların can güvenliği açısından özellikle alkol kontrol uygulamasına ayrı bir önem verilecektir. Şehirlerarası otobüs terminalinde ve tren garında yoğunluk olabileceği göz önünde bulundurularak yaya devriyeler görev alacak, can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik özel güvenlik görevlileri uyarılarak kontroller artırılacak. Umuma açık yerler ve yılbaşı için eğlence tertip eden yerler yıldırım ekipleri tarafından kontrol altında tutulacak, asayiş ve kaçakçılık birimleri tarafından denetlenecektir. 2018 yılının İslam alemine, ülkemize ve Kırıkkale halkına huzur, sevgi, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için bizler her zaman görev başındayız? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli