Anahtar Kelimeler: Empati yürüyüşü yaptılar

Empati yürüyüşü yaptılar

Empati yürüyüşü yaptılar

Empati yürüyüşü yaptılar

Parkun açıldı

Kırıkkale Belediyse tarafından hazırlanan ve Kırıkkale Valiliği tarafından desteklenen ?Empati yürüyüş parkuru´ Cumhuriyet Meydan´ında düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Proje ile engellerin sorunlarının azalması için çalışmalar yapıldığını ve her zaman engellilerin yanında olduklarını ifade ettiler.

1 HAFTA AÇIK KALACAK

Kırıkkale Belediyse tarafından hazırlanan ve Kırıkkale Valiliği tarafından desteklenen Empati yürüyüş parkuru Cumhuriyet meydanında düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi. Parkurun açılışını ise Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptı.  Proje hakkında açıklama yapan Mehmet Saygılı, proje hakkında bilgi verdi. Saygılı yaptığı açıklamada , ?Belediye olarak engellilere her zaman destek veriyoruz. Bu projeyi de belediyemiz tarafından yapıldı ve valiliğimiz tarafından desteklendi.  Bu parkurumuz 1 hafta süre ile meydanda açık olacak? diye konuştu.

KOLAT VE SAYGILI YÜRÜYÜŞ YAPTI

Kırıkkale Vali Ali Kolat ise açılışta yaptığı konuşmada, ?Engellilerimiz için velilik olarak elimizden geleni yapıyoruz. Belediyemizin projesine ise destek verdik.  Bu parkur ile vatandaşlarımız engellilerin zorluklarını daha iyi anlaması sağlanacak. Valilik olarak her zaman engellilerin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz? şeklinde konuştu açılışın ardından ise Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gözleri kapalı olarak parkurda yürüyüş yaptılar.  



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli