Anahtar Kelimeler: polis annedir

En iyi polis annedir

En iyi polis annedir

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'En İyi Narkotik Polisi; Anne' projesi kapsamında düzenlenen toplantı, annelerin katılımları ile Vali Yunus Sezer başkanlığında gerçekleşti.

TOPLANTI YAPILDI

Çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ve Kırıkkale’de uygulanan başlatılan 'En İyi Narkotik Polisi; Anne' projesi kapsamında Vali Yunus Sezer başkanlığında annelerin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Bu kapsamda yapılan Huzur Köy Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Sezer, “Hep birlikte çocuklarımızı bu zehir tuzaklarından uzak tutmak için mücadele edeceğiz” dedi.

DEĞERLENDİRME YAPILDI

Bağımlılık merkezinin İç Anadolu Bölgesi’ne olduğu gibi Türkiye geneline de hitap edeceğini belirten Sezer, bu merkezin çok önemli bir yer olduğuna dikkat çekti. Sezer, uyuşturucu ile herkesin bilinç sahibi olması gerektiğini ve bunlardan uzak durulması gerektiğine vurgu yaptı. Sezer, “İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda uyuşturucu ile mücadeleyi asla bırakmayacağız. O tuzağa bulaşan çocuklarımızın annesi ya da babasının söylediği 'evladımı bu illetten kurtarın' sözleri hepimizin hafızalarına kazınıyor. Bu konuda üzerimize düşen görev ve sorumlulukların farkındayız” şeklinde konuştu.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı