Anahtar Kelimeler: şanlı bayram

En şanlı bayram

En şanlı bayram

Bahçeşehir Koleji Kırıkkale Kampüsü ailesi 29 Ekim Cumhuriyet'in ilanın 99. Yılını Kırıkkale İl Kültür Merkezi'nde coşkuyla kutladı.

BAYRAM KUTLAMASI

Bu coşkulu kutlamanın ardından Yahşihan İlçesinde düzenlenen 29 Ekim kutlamalarında ayrıca görev alan Bahçeşehir Koleji Kırıkkale Kampüsü öğrencileri, idarecileri ve öğretmenleri Cumhuriyet Bayramı'nı çifte kutlamayla taçlandırdı. Bahçeşehir Kırıkkale Kampüsün'nde öğrenim gören 180 öğrencinin, öğretmenleriyle birlikte özveriyle hazırladıkları program Cumhuriyet'i ilelebet sürdürecek olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşattı.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yapılan açıklamada "Programda görev alan tüm öğrencileri tebrik ediyor, bize bu mutlu geceyi yaşatan Bahçeşehir Koleji yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. ''denildi.   Bahçeşehir Koleji yöneticileri, 28 yıllık eğitim tecrübesini ve başarısını, Kırıkkale’deki öğrencilere sunmak üzere yapılanmasını tamamladığını vurgulayarak, 75 öğretmen ve 505 öğrencisiyle eğitim ve öğretime devam ettiğini ayrıca uzun yıllar eğitimde, bilimde, sanatta, sporda, sosyal ve kültürel alanlarda başarıdan başarıya koşarak Kırıkkale’ye ve ülkemize hizmet edecek olmanın yüce bir gurur olduğu dile getirdi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu