Anahtar Kelimeler: Encümen seçimi yapıldı

Encümen seçimi yapıldı

Encümen seçimi yapıldı

Kırıkkale Belediyesi 2023 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısında yapılan oylama neticesinde Encümen Üyeleri ve Komisyon Üyeleri belirlendi.

MECLİS TOPLANTISI

Kırıkkale Belediye Meclisimizin 2023 yılı Nisan ayı meclis toplantısı 1. birleşiminin 1. oturumunu, Meclis Başkan Vekilimiz Çakır Yıldırım başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.  Meclis gündem maddeleri arasında yer alan Encümen Üyesi seçimi, İhtisas Komisyonlarına üye seçimleri gerçekleştirildi. Gündem maddeleri arasında yer alan ekonomik ömrü tamamlanan araçların hurdaya ayrılarak, MKE Hurda Ayıklama A.Ş.ye devri oy birliği ile kabul edildi. Yine gündem maddeleri arasında yer alan İmar plan tadilatlarının görüşmesi ve komisyona havalesi gerçekleştirildi. 

 

ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Meclisimizin gündem maddeleri arasında yer alan ve 1 yıl süreyle görev yapacak olan 3 Encümen Üyesi seçimi, gizli oylama usulü ile gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucu Meclis Üyeleri Erol Tekin, Namık Haşim Baloğlu ve Esma Ulupınar encümen üyesi seçildi. Kırıkkale Belediyesi Meclis Başkan Vekilimiz Çakır Yıldırım, yeni dönemde komisyonlarda görev alan meclis üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Geçmiş dönemde görev alan meclis üyelerine ise emekleri ve çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu