Anahtar Kelimeler: Endonezya’ ziyaret

Endonezya’dan ziyaret

Endonezya’dan ziyaret

Kırıkkale Üniversitesi'nde 'Yapay Zeka' adlı konferans düzenlendi. Düzenlenen konferansa Endonezya Devlet İslam Üniversitesi Rektörü, Rektör Yardımcısı, dekan yardımcıları ve öğretim üyelerinden oluşan heyet katılım sağladı.

 

ZİYARETTE BULUNDULAR

Kırıkkale Üniversitesi'nde düzenlenen Yapay Zeka Konferansı'na Endonezya Devlet İslam Üniversitesi katılım sağladı. Sunan Kalijaga Rektörü Prof. Dr. Al Makin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Iswandi Syahputra, dekan yardımcıları ve öğretim üyelerinden oluşan heyetle birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan'ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ile Dış İlişkiler Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Başer de ziyarette hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversite ve Üniversitenin akademik, sektörel, sosyal ve kültürel alanda yapmış olduğu ulusal ve uluslararası çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

SAMİMİ GÖRÜŞME OLDU

İki ülke arasındaki tarihi ve kültürel bağları, iki üniversite arasında yapılacak proje bazlı çalışmalarla güçlendirmekten memnuniyet duyacağını belirten Rektör Aslan, nazik ziyaretleri sebebiyle misafirlerine teşekkür etti. Samimi duygu ve düşünceleri için Rektör Ersan Aslan'a teşekkür eden Endonezya Devlet İslam Üniversitesi Sunan Kalijaga Rektörü Prof. Dr. Al Makin, iki kardeş ülke ve üniversite arasındaki bağları güçlendirecek önemli çalışmalar yapılacağına olan inancını dile getirdi. İki üniversite arasında yapılabilecek ortak çalışmaların görüşüldüğü ziyaret sonrasında dekan, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri katılımıyla gerçekleşen Yapay Zeka Konferansı'na geçildi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı