Anahtar Kelimeler: Engel sevgiyle aşılır

Engel sevgiyle aşılır

Engel sevgiyle aşılır

Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Eypark’ta kahvaltı eşliğinde engelliler programı düzenlendi.

PROGRAM DÜZENLENDİ

Programa Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, görme engelli Eğitimci Yazar Bekir Akdeniz, Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörleri Ayşe Er Eliaçık, Osman Kurgun ve engelli öğrenciler ile aileleri katıldı. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu konuşmasında her kişinin aynı zamanda bir engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini hatırlatarak programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti ve tüm engellilerin gününü tebrik etti.İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar konuşmasında “Cenab-ı Hakk Kur’an-ı Kerim’de insanı ahsen-i takvim üzere yarattığını buyurmaktadır.

SEVGİYLE AŞILIR

Evet insan eşref-i mahlukat olarak yaratılmıştır, Peygamber a.s.m ise “Allah sizin suretlerinize ve mallarınıza bakmaz, ancak kalplerinize ve amellerinize bakar.” buyurmaktadır." diyerek bütün engellerin sevgiyle aşılabileceğini hatırlattı ve tüm engellilerin gününü tebrik etti. Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Ayşe Er Eliaçık ise Kırıkkale’de engellilere yönelik Engelli Koordinatörlüğü tarafından yapılan faaliyetleri özetledi. Engelli ve aileleri ile birlikte yapılan kahvaltının ardından engelli çocuklara oyuncak ve ailelerine çeşitli hediyeler takdim edilmesi ile program sona erdi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli