?Engelli olmak kimsenin tercihi değildir?

?Engelli olmak kimsenin tercihi değildir?

?Engelli olmak kimsenin tercihi değildir?

Engelliler için mesaj verdi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Engelliler Haftası´ nedeniyle açıklamalarda bulundu. Öztürk, ?Engelli olmak bireyin tercihi değildir ve herkes engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımızın, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları devletimizin hedeflerindendir? dedi.

EN ÖNEMLİ GÖREVLERDEN BİRİDİR

?Engelliler Haftası´ nedeniyle AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk açıklamalarda

bulundu. Öztürk, ?Engelli olmak bireyin tercih değildir ve herkes engelli adayıdır. Bunun

bilincinde olarak, öncelikle kişiyi engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi için gereken tedbirlerin alınması bizlere düşen en önemli görevlerden biridir. Diğer önemli görevimiz ise, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak, onları üretime dahil ederek toplumda aktif rol üstlendirecek çalışmalar yapmaktır? şeklinde konuştu.

İÇTENLİKLE DESTEK VERMELİYİZ

Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi? ?Engelli vatandaşlarımızın, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları devletimizin hedeflerindendir. Yapılan düzenlemelerle engellilere yönelik pozitif ayrımcılık sağlanmıştır. Bu nedenle? toplum olarak engelli vatandaşlarımızın, toplumla bütünleşmelerini, işgücüne katılabilmelerini, hayat standartlarını yükseltmelerini hedefleyen çalışmalara büyük bir içtenlikle destek vermeliyiz.?

CİDDİ BİR BİLİNÇ OLUŞMUŞTUR

?Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, toplum olarak en önemli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Engelli vatandaşlarımızın gerek iş yaşamlarını gerekse sosyal yaşamlarını hak ettikleri seviyede sürdürme konusunda halkımızda da ciddi bir bilinç oluşmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, engelli vatandaşlarımıza aileleri ile huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum? dedi.

 



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu