Anahtar Kelimeler: Engelliler için dans ettiler

Engelliler için dans ettiler

Engelliler için dans ettiler

Engelliler için dans ettiler

Güzel bir etkinlik oldu

 

Gönüllü Bayanlar, Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşam Derneğini Desteklemek için piste çıkıp dans ettiler. Erkeklerin alınmadığı gecede erkekler dans eden kadınları demir parmaklıklar arasından izlemek zorunda kaldılar.

 

YAKLAŞIK 100 BAYAN KATILDI

Kırıkkale de genci yaşlısı yaklaşık 100 bayanın katılmasıyla gönüllü dans eğitimi düzenleyen Ebru Yıldırım ile Tuğçe Çalılık, engelsiz yaşamı desteklemek için dans ederek tüm bayanları spor yapmaya davet ettiler. Kırıkkale´de ilk kez olarak Engelsiz Kafe´nin bahçesinde düzenlenen dans gösterisinde dans eğitmenleri Ebru Yıldırım ve Tuğçe Çalılık nezaretinde bayanlar danslarıyla kendilerini izleyenleri adeta büyülerken, geceye erkek seyirciler alınmadı ve erkekler ise dans grubunun gösterilerini ancak demir parmaklıklar arasından izleme fırsatı buldular.

 

ZUMBA´YI TANITMIŞLARDI

Rengârenk ışıklar arasında yaklaşık bir saat süren dans gösterisine bayanlarda eşlik ederken programın sonunda Zumba dansı eğitmenleri Ebru Yıldırım ile Tuğçe Çalılık yaptıkları açıklamada şunları söylediler: ?Öncelikle bizi bu günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Geçtiğimiz yıl Zumbanın ne olduğunu sunduğumuz projeden sonra bu yıl da ikincisinde ise tüm katılımcılarla çok iyi ve güzel vakit geçirdik. Zumba, Türk kadınlarının dans ederek zayıflama diye bir gerçeği var. Ev hanımları özellikle evde, iş yaparken fark etmeden zumba yapıyorlar. Zumba dansı eğlenmenin, zayıflamanın, daha eğlenceli hale gelmesi için biz bunu bayanlarımıza sunduk. Zumba insanların eğlenerek mutlu olmasını sağlıyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Spor yapıyorsunuz aynı zamanda eğlenirken, kalori harcıyorsunuz. Onun içinde herkese bu eğlenceyi tattırmak istedik.?



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli