Anahtar Kelimeler: “En iyi hizmeti yapacağız”

En iyi hizmeti yapacağız”

 En iyi hizmeti yapacağız”

En iyi hizmeti yapacağız”

Korkmaz kalabalıkla

geldi ve açıklama yaptı

Kırıkkale Belediyesi`nde 10 yıl boyunca başkanlık görevini yürüten, üst üste 2 defa başkanlık koltuğuna oturan Veli Korkmaz, milletvekilliği için aday adaylığı müracaatında bulundu. Korkmaz, aday gösterilerek seçilmesi durumundan Kırıkkale'yi en iyi konuma getirmek ve en iyi hizmeti yapmak adına ellinden geleni yapacağını ifade etti.

Kalabalıkla partiye geldi

Adı uzun zamandır milletvekili adaylığı için geçen Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanılğı'na dün öğleden sonra gelerek aday adaylığı müracaatını yaptı. Siyasete 11 ay ara veren Korkmaz, dünkü müracaatı ile yeniden siyasete adım atmış oldu. Korkmaz, kalabalık bir gurup eşliğinde parti binasına gelerek müracaatta bulundu ve açıklamalar yaptı. Veli Korkmaz`ın aday adaylığı başvurusunu yapacağını öğrenen onlarca destekçi AK Parti İl Binasına akın etti. Başvuru öncesinde Zafer Caddesinde karşılanan Veli Korkmaz, halkla ve esnafla selamlaştı. Daha sonra il binasına çıkan Korkmaz ve beraberindekiler, İl Başkanı Mürsel Akçay`ın makamında bir süre sohbet ettiler. Korkmaz, beraberindekilerle Toplantı Salonuna geçerek açıklama ve başvuruda bulundu.

Akçay açıklamada bulundu

Müracaat öncesi bir açıklamada bulunan İl Başkanı Mürsel Akçay, 10 yıldır Kırıkkale`ye Belediye Başkanı olarak hizmet etmiş çok değerli, ağabeyim, değerli insan, Kırıkkale`de hizmetlerini anlatmakla bitiremeyeceğimiz, Kırıkkale`nin yerel yönetimlerde yapmış olduğu AK Parti hizmetleri döneminde hepsini toplasan sadece 10 yılda Veli Korkmaz`ın yapmış olduğu hizmetleri yakalayamayacağını bildiğimiz, çalışmalarıyla Kırıkkale`de yapmış oldukları hizmetleriyle, şahsiyetiyle, büyük bir değer olan Veli Korkmaz`ın müracaatıyla hepimiz toplandık” dedi.

Hayırlısıyla devam etsin

Akçay "Bu davaya gönül veren, emek veren siz dostlarımıza arkadaşlarımıza ilginizden dolayı teşekkür ederim. AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar hizmetlerini arttırarak devam ettirmiş ve her geçen seçimde oyunu yükselterek bugüne gelmiştir. İnanıyorum ki 7 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimlerinde de bunu bir kez daha göstererek AK Parti`nin 2023 vizyonuna hep birlikte ulaşacağız. Diğer siyasi partileri görüyorsunuz, partimizin teveccühünü görüyorsunuz, inanıyorum ki bu teveccüh haziran ayında sandıkları patlatacak 2011 yılında almış olduğumuz yüzde 62 oydan sonra Allah`ın izniyle yine oyumuzu arttırarak devam ettireceğiz. Ben sevgili ağabeyime hayırlı olsun diyorum Allah utandırmasın. İnşallah 10 yılda yapılan hizmetlerin karşılığını gösterir. Hizmetlerinin hayırlısıyla devamını diler diyorum" diye konuştu. .

Birliktelik mesajı verdi

Böyle güzel bir günde destekçileriyle iç içe olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek konuşmaya başlayan Veli Korkmaz "İnanıyorum ki bu birlikteliğimiz kentimizdeki insanımızla omuz omuza vererek nihayete erecektir. Sonuçta bir hayat yaşıyoruz, her zaman söyleriz, bir makamı işgal etmek insana tek başına çok farklı bir şey katmaz. Ama hizmetiyle, insana verdiği değer ile hakkıyla adaletiyle ve insanların almış olduğu hizmeti daha iyi noktaya taşıma anlamında yaptıklarıyla, oradan geleceğinize torunlarınıza iyi bir miras bırakınız diye hep konuşuruz. Hamdolsun AK Parti iktidarı da bu demektir. Bu anlama gelmektedir. Belediyede de hizmet verdiğimiz her anlamdaki hizmeti daha kaliteli noktaya getirmek için değer veren, omuz veren, her zaman dua eden dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Korkmaz teşekkür etti

Korkmaz, Bizler bu makamı işgal ederken en iyisini en güzelini ve verilmiş emanetin de ne anlama geldiğinin farkında olan bir anlayışın mensupları olarak en iyisini en güzelini sizlerle birlikte yapacağız. Bizlere her anlamda proje desteği veren arkadaşlarımızla ciddi çalışma içinde olacağız. Aday olabilirsek kentimizi almış olduğu hizmetler bakımından daha iyi noktaya taşıyacağız. Türkiye`miz 13 yıllık AK Parti iktidarında 100 yıllık bir hizmeti alan dönem yaşadı. Kırıkkale`de de bu her alanda gerçekten gelişti. Bizim kentimizde merkezi hükümetin yapmış olduğu yatırımların en iyisini kentimize kazandırdık. Alınmış oylar da halkımızın teveccühünü gösteriyor. İnşallah bundan sonraki dönemde en iyi hizmete zemin oluşturarak yapmaya çalışacağız. İnşallah yolumuz aydınlık olur. Her destekten dolayı teşekkür ediyorum. Alnımız ak yolumuz açık olsun. Hizmetlerin en iyisini kentimizin insanları alsın. Her birimiz birbirimize destek olarak, birbirimizi severek, dua ederek, en iyi şekilde kentimize insanımıza hizmet etmeyi nasip etsin" dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli