Anahtar Kelimeler: Erdemir bilgi verdi

Erdemir bilgi verdi

Erdemir bilgi verdi

Erdemir bilgi verdi

Az zamanda çok işler başaran Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, yaptığı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor.

FARKLI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR

Her zaman Çelebi aşığı olduğunu gösteren  Belediye Başkanı Yaşar Erdemir,  yaptıklarımız yapacaklarımızın teminattı diyerek, farklı olduğunu çalışmalarıyla gösteriyor. Gece gündüz demeden ilçenin sorunlarıyla birebir ilgilenen Başkan Erdemir, halk ile iç içe hep beraber yürümeye devam ediyorlar. İstişareye çok önem veren Başkan Erdemir, "Çelebili varsa ben varım.Onların sayesinde bu konuma geldim. Onlara hizmet etmek benim boynumun borcu. Onlar olmazsa ben olmam. Bir iş yaparken, mutlaka vatandaşlarıma sorarım. Onlarla birlikte yola çıkarız. Onlara karşı boynum kıldan incedir. Hep beraber daha güzel Çelebi yapmak için var gücümüzle çalışacağız? dedi.

 BAŞKANIN MAŞALLAHI VAR

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, "Saygıdeğer hemşehrilerim 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sizlerin sayesinde bu göreve laik görüldüm. Göreve geldiğimiz günden itibaren, Çelebi için yapabileceğimiz hizmetlerin üzerinde yoğun bir çalışma başlattık.Belediyemizin kısıtlı imkanları ile birçok zorluklarla karşılaşmamıza rağmen, bu 7 ay gibi kısa bir sürede; İlçemizde bulunan Çok Programlı Mesleki liseyi Anadolu Lisesine çevirdik. Erkek kuaför salonunu hizmete açtık. İlçemizin en büyük eksiklerinden biri olan lokanta binamızı sıfırdan yaparak hizmete girdi.  Yeni bir Çay evi inşa ederek vatandaşlarımız için sosyal imkanlar oluşturduk.  A-101 Market binası inşaatını başlattık ve bu yıl bitmeden inşallah hizmete açacağız. 8 bin m2 Kilit parke yol yapımını tamamlayarak, vatandaşlarımızı çamurdan kurtardık.  Dört yol Çelebi arası 5 kilometre yol çalışmasını başlattık ve kısa süre sonra çalışmalar sonlanacak olup yeni yolumuz hizmete açılacaktır.112 acil servis için gereli müracaatlar yaptık ve kısa sürede 7/24 Doktorunda bulunduğu 112 Hastane binamız hizmete girecektir.İlçemizde cenazelerde kullanılmak üzere 2 adet taziye çadırı ve masa sandalye alarak halkımızın hizmetine sunduk.Elektrikçi ve oto tamir alanı açarak hizmete sunduk? dedi.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, "Saygıdeğer hemşehrilerim ve değerli dostlarım bilindiği üzere ilçemiz nüfusu gün geçtikçe azalmaktadır. Bu yüzden siz değerli dostlarımı ve hemşehrililerime ilçemize sahip çıkmaya davet ediyorum. İlçe dışında yaşayan hemşehrilerimizi bu yıl bitmeden ikametgahlarını ilçemize getirmelerini rica ediyorum. Bu ilçe bizim ve bizler sahip çıkmazsak kimse çıkmaz.Sizden ricam daha nezih ve daha güzel bir Çelebi için ikametgahlarımızı ilçemize getirmenizi rica ediyorum, İlçemizin yok olmasına müsaade etmeyin.İlçemizin gelişmesinde büyümesinden herkes üstüne düşeni yaparsa daha iyi bir hizmet daha iyi bir Çelebi bizim olacaktır.Herkesin üstüne düşeni yapacağından hiç şüphem yok.Yukarıda bahsettiğim hizmetlerin daha fazlasını yapabilmemiz için sizden ricam gelin yıl sonundan önce ikametgahlarımızı Çelebiye aldıralım? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli