Erdoğan için geniş önlemler alınıyor

Erdoğan için geniş önlemler alınıyor

Erdoğan için geniş önlemler alınıyor

Çok sıkı korunacak!

Kırıkkale'ye Cuma günü gelecek olan Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan için il genelinde ve Erdoğan'ın programının olacağı yerlerde geniş önlemler alındığı gözleniyor.

Emniyet uyarı yaptı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Mayıs'ta Kırıkkale'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyareti dolayısıyla Perşembe günü 23.00'dan itibaren bazı caddelerde araç parkının yasak olduğunu açıklandı. Nur Cami açılışı başta olmak üzere bazı projeleri açmak için Kırıkkale'yi ziyaret edecek olana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi Emniyet'ten yapılan açıklamaya göre Millet Caddesi başta olmak üzeri, Ankara Caddesi, Zafer Caddesi, Atatürk Bulvarı, Cemal Gürses Caddesi üzerine araçların park edilmemesi gerektiği açıklandı.

Dikkat çekici önlemler

Erdoğan için il genelinde geni önlemler alındığı gözleniyor. Erdoğan'ı takip edecek basın mensupları kimliklerini Valiliğe bıraktılar. Cumhurbaşkanlığı koruma amirliğinden onay alan gazetecilere kart verilecek ve bu gazeteciler akredite edilerek Erdoğan'ı takip etmeleri sağlanacak. Akred6ite olmayanlar takip edemeyecek. Erdoğan'ın koruma ekipleri, Valilik, Belediye, Meydan, Nur Camii ve çevresi ile parti binası ve Zafer Caddesi'nde incelemelerde bulundular. Korumaların her gittikleri yerin resimlerini çektikleri, hatta merdiven olan yerlerde merdiven basamaklarını bile saydıkları gözlendi. Ziyaret edilecek yerlerdeki kapılar bile incelendi. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu