Anahtar Kelimeler: Erkeç iddialı çıktı

Erkeç iddialı çıktı

Erkeç iddialı çıktı

Zafer Partisi, Kırıkkale’de Belediye Başkan Adayı olarak mevcut il başkanı Emin Erkeç’i aday gösterdi. Partilileriyle bir araya gelen Erkeç, “İnşallah hep birlikte Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceğiz” dedi.

BİRLİK MESAJI VERDİ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Bütün siyasi partiler hemen hemen merkez başta olmak üzere ilçelerde ve beldelerde adaylarını açıkladı. Yüksek Seçim Kurulu’nun resmi başvuru sürecinin son günlerine doğru Zafer Partisi, Kırıkkale’de Belediye Başkan Adayı olarak Emin Erkeç’i gösterdi. İl Başkanlığında parti üyeleri ve yönetimiyle bir araya gelen Erkeç, adaylığını resmi olarak ilan etti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Erkeç, Kırıkkale’nin sorunlarını yakından bildiklerini dile getirdi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Kırıkkale’nin bugüne kadar istediği yatırımı alamadığına vurgu yapan Erkeç, “Kırıkkale’nin en genç il başkanı olarak yaklaşık 10 ay önce bu göreve başladım. Göreve başladığımız günden itibaren halkımızın her alanda sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla elimizden geldiğinde kamuoyuna yansıtmaya çalıştık. Yaptığımız çalışmalarımızla birlikte Allah’a çok şükür Zafer Partisi olarak hem Türkiye genelinde hem de Kırıkkale’de çok iyi bir konuma geldik. İnşallah bu başarımız daha da artacaktır” ifadesinde bulundu.

 

DERMAN OLACAĞIZ

Erkeç, “Sahada yaptığımız bu çalışmalar Allah’a çok şükür Kırıkkale genelinde güzel yankı buldu ve partimize güzel dönüşler oldu. Yaptığımız çalışmalarla partimizi Kırıkkale'de çok şükür iyi bir konuma getirdik. Şimdi de Kırıkkale'nin en genç belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Bizler Kırıkkale'nin çocukluktan beri mahallelerinde yürüyerek bütün sorunları bilen biriyim. Bu sorunlara çözüm olmaya, vatandaşlarımızın derdine derman olmaya geliyoruz” dedi.

 

İLÇE ADAYLARI AÇIKLANDI

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç ilçe adaylarını da kamuoyuna tanıttı. Bahşılı Belediye Başkan Adayı Mert Meriç Özmen, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Arif Canbuldu, Çelebi Belediye Başkan Adayı Metin Yaylacı, Keskin Belediye Başkan Adayı Harun Erkeç, Balışeyh Belediye Başkan Adayı Ahmet Üçer, Sulakyurt Mustafa Baştuğ, Delice Belediye Başkan Adayı Mert Kunduz, Karakeçili Belediye Başkan Adayı Hilmi Karaca.”



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı