Anahtar Kelimeler: hizmet verdi

Eşit hizmet sözü verdi

Eşit hizmet sözü verdi

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan vatandaşlarla bir araya gelerek, şehrin geleceği hakkında konuştu.

MAHALLE TOPLANTILARI 

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan vatandaşlarla bir araya gelerek, şehrin geleceği hakkında konuştu. Önal, burada yaptığı açıklamada, "Hem çocuklarımızın hem de ailelerimizin nefes aldığı bir şehir hayalimiz var" dedi. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için CHP'nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Milletvekili Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Önal, onların sorunlarını dinledi ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

EŞİT HİZMET SÖZÜ

Daha sonra bir açıklama yapan CHP Kırıkkale Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, "Hizmetlerin şehrimizin tüm noktalarına eşit bir şekilde dağıtıldığı, susuzluk ve alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulduğu, modern parklar, spor tesisleri ve çocuk oyun alanlarıyla donatılmış bir şehir hayalimiz var" şeklinde konuştu. Önal, vatandaşların ihtiyaçlarını ve beklentilerini ön planda tutarak, Kırıkkale'nin her bölgesine adaletli bir şekilde hizmet götüreceklerini vurguladı. Bu doğrultuda, çocukların ve ailelerin daha yaşanabilir bir şehirde rahatça nefes alabilecekleri bir ortam oluşturacaklarını belirtti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı