Anahtar Kelimeler: Esnafa “köstek” çalışması!

Esnafa “köstek” çalışması!

Esnafa “köstek” çalışması!

Şimdi olacak iş mi bu?

Esnaf çok tepkili!

Delice Belediye Başkanı 11 aydır zor durumda olan ilçe esnafını daha da zora düşürecek bir çalışmaya hazırlanıyor. İlçe esnafları Başkan Turgut Özdem’e çok tepkili.

TEPKİ ÇEKEN ÇALIŞMA

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, yine tepki çeken bir uygulama ve çalışma ile gündemde. Delice Belediye Başkanı 11 aydır zor durumda olan ilçe esnafını daha da zora düşürecek bir çalışmaya hazırlanıyor. İlçe esnafları Başkan Turgut Özdem’e çok tepkili. İlçeye zincir mağaza açılması için çalışma başlatan Özdem’in bu girişiminin esnafları çok ciddi anlamda sıkıntıya sürükleyeceği konuşuluyor.

DUVARI YIKMIŞLAR

İddiaya göre kendi hazırladığı bir yere A101 isimli zincir mağazanın şubesini açmaya çalışan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’in bu girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Firma teklifi kabul etmedi ve şube açmadı. Özdem’in bu kez de BİM isimli zincir market ile temasa geçtiği kaydedildi. Bu firmanın teklifi kabul ettiği bildirilirken, mağaza yeri için çalışma başlatıldığı ifade edildi. Bu kez de başka bir sorun çıktı. İddiaya göre mağazaya yer hazırlamak için çalışma yürütülürken, Üniversiteye ait alanın istinat duvarı yıkıldı.

ESNAFLAR ÇOK TEPKİLİ

İlçedeki esnaflar illi zincir market kurulmasına tepkili. Zaten pandemi dolayısıyla 11 aydır sıkıntı içinde olduklarını belirten esnaflar, zincir mağaza ile daha da büyük zorluk yaşayacaklarını söylüyorlar. Başkan Özdem’e tepki gösteren bir çok esnaf, zamanlamasının çok kötü, uygulamasının da sıkıntı verici olduğunu belirtiyorlar. Esnaflar, bu duruma tepkilerinin de devam edeceğini söylüyorlar.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false