Anahtar Kelimeler: Esnaflar iftarda buluştu

Esnaflar iftarda buluştu

Esnaflar iftarda buluştu

İFTAR PROGRAMI YAPILDI

Şoförler ve otomobilciler iftarda buluştu Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası düzeneği iftar programı ile üyelerini bir araya getrdi. Taç mahalle düzenlenen iftar yemeğine Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’da katıldı.

 

İFTAR PROGRAMI YAPILDI

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Olpak, ikincisini düzenlediği iftar yemeği ile üyelerini bir araya getirdi. Taç Mahal düğün salonunda gerçekleştirilen ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ın da katıldığı iftara, Kırıkkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Odalar ve Borsalar birliği başkanı Osman Cebeci, Muhtarlar, odanın üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.  İftar yemeği öncesi üyelere seslenen Başkan Savaş Olpak, Ramazan ayının uhrevi havasından bahsederek başladığı sözlerinde, Pandemi döneminde tüm esnafların sıkıntılı bir günler geçirdiğini hatırlatarak o dönemde taksici esnafın biraz rahat nefes aldığını belirtti. 

 

İFTAR AÇIKLAMASI

İnsanların otobüs ve minibüslere binmediği dönemlerde taksicilere sağlanan imkanlar ile birlikte iyi duruma geldiğini ifade eden Başkan Olpak, odayı teslim aldığı günden buyana söz verdiği gibi şeffaflık ilkesi doğrultusunda yönettiğine işaret etti. Başkan Olpak, sadece 100 Türk lirası ile teslim aldığı odanın yeniden yapılandırıldığını, tüm teknik cihazların yeniden odaya kazandırıldığını belirterek, kendisine kalan borçları kuruşu kuruşuna ödeyerek üyelerden de bir kuruş ekstra talep etmediğini söyledi. Başkan Olpak, birlik ve beraberlik içinde bir çok imkanların yine üyelerin hizmetine sunulacağını ifade etti. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu