Anahtar Kelimeler: Esnafları ziyaret

Esnafları ziyaret etti

Esnafları ziyaret etti

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı Bahattin Akyön, hemşerileriyle birlikte olmaya devam ediyor. Akyön, Sanayi esnafını ziyaret ederek bölge esnaflarının sıkıntılarını dinledi.

SANAYİ ESNAFI ZİYARETİ

Eski Cidde Basın Ataşesi, Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı ve İslami Değerler Külliyesi'ni Kırıkkale'ye kazandırmasıyla tanınan Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Bahattin Akyön, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkaleli vatandaşların dertlerini dinliyor. Akyön, seçilirse yapacağı projeleri aktarıyor ve Kırıkkale'yi nasıl örnek bir şehir haline getireceğini anlatıyor. Kırıkkale'nin her kesimiyle yoğun temaslarını sürdüren Akyön, bu defa sanayi esnafını ziyaret etti. Sıcak bir ortamda sanayi esnafıyla sohbet eden Akyön, Kırıkkale'yi bir ticaret ve turizm merkezi haline getireceğini, bunun da esnafımıza büyük katkıları olacağını söyledi.

 

KIRIKKALE KONUŞULDU

Ayrıca hem çalışma koşullarına hem de inovasyona önem vereceklerini dile getiren Akyön, bunların getirilerinin başta Kırıkkale esnafı olmak üzere tüm Kırıkkalelilere olumlu pek çok etkisi olacağını ifade etti. Kırıkkaleli vatandaşların hem yaşam kalitesini hem gelirlerini artıracak pek çok projesi olduğundan bahseden Akyön, "Bütün vizyonumuzu vatandaşlarımıza en iyisini vermek üzerine kurduk. Bütün çalışmalarımız Kırıkkale'mizi örnek alınacak bir şehir haline getirmek. Hemşerilerimizin mutlu olmasını sağlamak. Bunun için hazırlıklarımız tamam." dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı