Anahtar Kelimeler: Etimesgut Kırıkkale rüzg

Etimesgut´ta Kırıkkale rüzgârı

Etimesgut´ta Kırıkkale rüzgârı

Etimesgut´ta Kırıkkale rüzgârı

Kırıkkale tanıtımı yapıldı

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale´nin adını Türkiye´de duyuran ve buna önemli katkılar sunan herkese teşekkür ettiğini belirterek, kent genelinde sosyal ve kültürel projelere destek vereceklerini söyledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Etimesgut Belediyesi tarafından organize edilen " 14. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali "kapsamında Kırıkkaleliler Gecesi düzenlendi. Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanında 15 Ağustos Salı günü düzenlenen Kırıkkaleliler Gecesinde, Taşan Kardeşler söyledikleri türkülerle,  Keskin Halayı ve davul zurna gösterileriyle alanı dolduran yüz binlerce vatandaşı eğlendirdi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale´nin adını Türkiye´de duyuran ve buna önemli katkılar sunan herkese teşekkür ettiğini belirterek, kent genelinde sosyal ve kültürel projelere destek vereceklerini söyledi.

 

PLAKET VERİLDİ

Öztürk, Kırıkkale´nin tanıtımında büyük emeği geçen Taşan Kardeşlere ve onların bu organizasyon içinde olmasını sağlayan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel´e teşekkür etti. Festivalde Kırıkkaleliler Derneği tarafından Keskin Kaymakamı Muammer Köken´e kısa süre içerisinde kültür sanat alanında yapmış olduğu projeler nedeniyle plaket verildi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli