Anahtar Kelimeler: merkezi açıldı

Etüt merkezi açıldı

Etüt merkezi açıldı

Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran’ın bağış ve katkılarıyla tadilatı ve tefrişatı tamamlanan Kırıkkale Halk Eğitimi Merkezi, Rehberlik ve Etüt Merkezi devreye alındı.

AÇILIŞI YAPILDI

Halk Eğitimi Merkezi, Rehberlik ve Etüt Merkezi, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Sadettin Saran’ın tadilatı ve tefrişatı yapılarak, üniversiteye hazırlanan Kırıkkaleli öğrencilerin hizmetine sunuldu. Etüt merkezinin açılışına Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İş İnsanı Sadettin Saran, bürokrasinin üst düzey temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, eğitimciler, kursiyerler ve öğrenciler katıldı.

 

SARAN KIRIKKALE’YE GELDİ

Açılışta öğrencilerle bir araya gelen Saran kendisinin kaleme aldığı ‘İçindeki Dağı Aş’ kitabını hediye etti. Vali Makas ile birlikte öğrencilerle sohbetlerde bulunan Saran eğitim hayatlarında başarılar diledi. Yenidoğan Mahallesi Bankalar Caddesinde yer alan Halk Eğitim Merkezi binasının üst katında devreye alınan Saran Etüt Merkezinde 152 üniversite hazırlık öğrencisi aynı anda ders çalışabilecek.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Törende konuşan Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, “Kırıkkaleli olmaktan gurur duyuyorum. İyi ki varsınız. Bütün gücümü sizlerden, Kırıkkaleli Hemşehrilerimden alıyorum. Naçizane eğitimi burada ufak bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize. Her şey Çocuklarımız için, her şey ülkemiz için. Hepinize geldiğiniz için bu soğukta çok teşekkür ederim. Eğitime desteğimiz bundan sonra da devam edecek” ifadelerine yer verdi. Saran Kırıkkale özelinde daha önce de 5 okul, 6 spor salonu yaptırarak Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmişti.

 

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Gerçekleşen açılışta konuşan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ta Saran’dan Kırıkkale’nin medarı iftiharı diye hitap ederek “Kısa ve hikaye anlatmak isterim. Padişah veziriyle Anadolu’yu geziyormuş. Vezir’in memleketine geliyorlar. Vezir, padişahı gözüne girmek adına, ‘Burası benim memleketimdir, ama hazineden buraya kuruş harcamadım’ diyor. Padişahın da diyor ki, ‘Vezir seni azlettim. Kendi memleketine faydası olmayanın ülkesine faydası olmaz’ diyor. Tabi Saadettin Bey kendi cebinden harcıyor. Kendi kazandığıyla harcıyor.

 

HAYIRLI OLSUN

Gücünü aldığı Kırıkkale’mize, sadece Kırıkkale’ye değil 81 İl’e harcıyor. Gençlerimizin kötü yola gitmemesi, çalışması, geleceğini inşa etmesi adına öz mal varlığını harcıyor. Ben Kırıkkale’miz adına teşekkür ediyorum. Kırıkkaleli olmasından dolayı biz de kendileriyle gurur duyuyoruz. İnşallah hedefi olan kulüp başkanlığını da Kırıkkale’miz adına istiyoruz. Ben tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendilerine de Kırıkkale’mizin adına, burada yaşayan canları ve tüm dışarıdaki canlar adına şükranlarımı sunuyorum. Allah hayırlı mübarek etsin” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı