Anahtar Kelimeler: Evde seçim hizmeti verilecek

Evde seçim hizmeti verilecek

Evde seçim hizmeti verilecek

Evde seçim hizmeti verilecek

Oy hırsızlığı olmasın!

Kırıkkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Mustafa Boyabatlı, İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Uzun başkanlığında Halk Sağlığı İl Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngüneş'in katılımıyla evde sağlık hizmeti sunulan hastaların oy kullanması için yapılacak çalışmalar belirlendi.

SEÇİM GÜNÜ HİZMET VERECEKLER

Sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmetleri alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların oy kullanmaları da sağlıklı diğer vatandaşlarımızla eşdeğer olmaları açısından çok önemli bir uygulamadır. Bu çerçevede evde sağlık hizmeti sunulan hastaların vatandaşlık görevlerini yerine getirmeleri sağlamak için, İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ile bir koordinasyon toplantısı düzenlendi. Kırıkkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Mustafa Boyabatlı, İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Uzun başkanlığında Halk Sağlığı İl Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngüneş'in katılımıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.

ÇALIŞMA ANLATILDI

Toplantıda alınan kararlar gereği; Sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların, oy kullanmalarında sağlıklı diğer vatandaşlarla eşdeğer olabilmeleri amacıyla 07 Haziran 2015 günü sabah saat 08:00'den akşam 17:00 saatine kadar Halk Sağlığı Müdürlüğü, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Biriminde (Kaletepe Mahallesinde) çalışacak olan personel sayısı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin katkılarıyla arttırılarak seçim günü hizmet verecekler. Bu Hizmetten Faydalanmak isteyen vatandaşların 444 38 33 nolu telefonu arayıp taleplerini iletmeleri gerekmektedir.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı