Anahtar Kelimeler: kadar yemek götürülüyor

?Eve kadar yemek götürülüyor?

?Eve kadar yemek götürülüyor?

?Eve kadar yemek götürülüyor?

Devletin sıcak eli

Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Kırıkkale´de yaşlı ve bakıma muhtaç yaşlılara yardım edilmesi gerektiğini ve bu konuda yeni bir projeye imza attıklarını söyledi. Valilik yemekhanesinde artan yemeklerin kimsesiz yaşlılara verildiğini belirten Özkan, sıcak bir yemeğin hayalini kuran yaşlıların dertlerine derman olduklarını bildirdi.

MAKAM ARABASIYLA DOLAŞTI

Göreve geldiğinden bu yana Kırıkkale sokaklarını karış karış gezen, vatandaşların sorun, istek ve taleplerini dinleyen Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Kırıkkale´de yeni bir projeye imza attı. Kimsesiz yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak ve sıcak bir yemek yemesi için Valilik yemekhanesinde bulunan yemeklerden yaşlılara götüren Özkan, sıcak bir yemek hayali kuran yaşlıların hayalini gerçekleştirdi.  Sosyal Yardımlaşma Kurumu´ndan yaşlı ve bakıma muhtaç olan yaşlıların listesini tek, tek talep eden Özkan, kendi makam aracıyla birlikte ev ev dolaşarak ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırdı ve vatandaşların duasını aldı.

EVE YEMEK GÖTÜRDÜ

Vali Yardımcısı Ayhan Özkan yaptığı açıklamada, ?Valilik yemekhanesinde fazla olan yemeklerin atılmasına gönlümüz razı olmadı. Bu yemekleri tekrar ısıtıp muhtaç olan vatandaşlarımıza ulaştırmayı düşündük. Hem israfı önleyip, hem de yaşlıların sıcak yemeye kavuşmasını sağladık. Devletini en çok seven, görevini en iyi yapandır anlayışıyla bu yola çıktık ve yolumuza devam ediyoruz. Bu konuda bizlere dua eden ve destek olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayatların son anlarını yaşayan yaşlıların biraz daha rahat etmeleri ve gıda, barınma ve ısınma gibi ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Böyle bir projeyle de hem israfı önlüyoruz, hem de devletimize dua alıyoruz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false