Anahtar Kelimeler: EXPO 2016 tanıtım Kırıkkale

EXPO 2016 tanıtım TIR´ı Kırıkkale´de

EXPO 2016 tanıtım TIR´ı Kırıkkale´de

EXPO 2016 tanıtım TIR´ı Kırıkkale´de

EXPO 2016 tanıtılıyor

Antalya´da bu yıl gerçekleştirilen EXPO 2016 fuarının tanıtımı için Kırıkkale´ye tanıtım TIR´ı geldi. Kırıkkale´de iki gün kalacak olan TIR´da fuarın amacı ve tanıtımı yapılıyor.

TANITIM YAPILIYOR

Organizatör firması yetkililerinden Kerim Burak Kuzu, 2 gün boyunca Kırıkkale´de kalacaklarını ve tanıtım yapacaklarını söyledi. 53 ilin tanıtım programı yaptıklarını söyleyen Kuzu, bugüne kadar 52 ilde binlerce kişiye tanıtım yaptıklarını ve 53. ve son il olarak Kırıkkale´ye geldiklerini söyledi. İki ayrı TIR´la kurulan standlarda tanıtım yapılıyor. TIR´ın birinden duyurular ve gösteriler gerçekleştirilirken, birinden ise 26 kişilik bir sinema salonunda fuarın ve amacının anlatıldığı 9 dakikalık gösterim gerçekleştiriliyor.

BİLGİ VERİLDİ

Daha çok çocuklara yönelik olan tanıtım çalışmasının aslında temasının da çocuklar olduğu ve ?Yeşil bir dünya için çiçekler ve çocuklar Antalya´da buluşuyor? temasıyla fuarın bu yıl gerçekleştirildiği vurgulandı.  Öğrencilerin sabah seansında guruplar halinde TIR´ı ziyaret ettiği ve onlara hem gösterim yapıldığı ve hem de tanıtım gerçekleştirildiği belirtildi. İki gün boyunca bu çalışmanın yapılacağı vurgulandı.  Tanıtım TIR´ını gezen öğrencilere ve tüm ziyaretçilere içinde rozet, tanıtım broşürü, bir adet tişört, maske, kartpostal ve kitap ayracından oluşan çanta hediye ediliyor.

NELER VAR?

EXPO 2016´ın bu yılki teması doğa, yeşillik, doğayı keşfetme, koruma ve araştırma olarak belirlenmişti. EKPO fuarlarının 100 yılı aşkın süredir dünya genelinde yapıldığı ve evrensel nitelikte olduğu bu yıl Antalya´da da gerçekleştirildiği açıklandı. Antalya´daki fuarda Türkiye´deki bitki örtüsü, bitki türleri, doğal yaşam çeşitleri, bunların korunması gibi faaliyetler anlatılıyor. Antalya´da 191 gün açık kalacak olan fuarda EXPO Serası, su değirmeni, çocuk bilim ve teknoloji merkezi, çocuk adası, EKPO kulesi, kültür ve sanat binası ile sokağı gibi temalar yer alıyor. İsteyenler fuarı gezebilecekleri ve mimarisi eski Türk evlerinden esinlenen restoranlarda Türk lezzetlerini tadabilecekleri kaydediliyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı