Anahtar Kelimeler: Fabrika ziyareti

Fabrika ziyareti

Fabrika ziyareti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan fabrikalarda incelemelerde bulundu.

FABRİKALARI GEZDİ

Vali Mehmet Makas, Kırıkkale’de üreten ve Avrupa’da birçok ülke ile Türkiye’nin bir çok iline gönderen Kırıkkale’nin yerli markası Modalife fabrikası başta olmak üzere fabrika ziyaretlerinde bulundu. Mobilya üretimi alanında faaliyet gösteren Modalife Mobilya Fabrikasını ve atölyelerini ziyaret eden Vali Makas, üretilen ürünler ve üretim süreçleri ile faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kırıkkale’de en fazla istihdam sağlayan Moda Life Fabrikasının tezgahlarında görev yapan personellerle de bir araya gelen Vali Makas, görev yapan personellere kolaylıklar diledi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Fabrikalarda işletme sahipleriyle bir araya gelen Vali Makas “Organize Sanayi Bölgemizde yeni yatırımlar hayata geçirildi. Şehrimize yeni yatırımlar yapıldı, yeni projeler hayata geçirildi. İlimizin ulaşım, sanayi, eğitim ve sağlık gibi temel alanlarında önemli yatırımlar yapıldı. Kırıkkale’mizi, yatırımların ve istihdamın merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Bugün OSB’de bulunan fabrikalarımızı ziyaret ederek işletme sahiplerimizle bir araya geldik. Fabrikalarımızda üretilen ürünler ve üretim süreçleriyle ilgili yatırımcılarımızdan bilgiler aldık. Şehir ekonomisine önemli katkıları oluyor. Yatırımcılarımızı tebrik ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı