Anahtar Kelimeler: Fahri hemşehri

Fahri hemşehri oldu

Fahri hemşehri oldu

Deprem ilçesi Pazarcık'ta koordinatör vali olarak görevlendirilen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'na çalışmalarından dolayı "Fahri Hemşehrilik Beratı" takdim edildi.

PAZARCIK’TAN ZİYARET

Türkiye'yi sarsan asrın felaketi sonrası Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, bölgede önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Bir ayağı Kırıkkale'de bir ayağı bölgede olan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu Pazarcık ve Kırıkkale halkının takdirini topladı. Görevlendirme sonrası Kırıkkale'ye dönen Vali Tekbıyıkoğlu buradan da çalışmaları takip etti.

 

HEMŞEHRİ BERATI VERİLDİ

Kahramanmaraş/Pazarcık ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ve beraberindeki heyet, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan tarafından, yüzyılın afetinin merkez üssü Pazarcık ilçesinde Koordinatör Vali olarak görev yapan ve Pazarcık ilçesindeki vatandaşlara verdiği değer ve deprem felaketinin yaralarının sarmak için göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'na "Fahri Hemşehrilik Beratı" takdim edildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu