Anahtar Kelimeler: Fener alayı düzenlendi

Fener alayı düzenlendi

Fener alayı düzenlendi

Fener alayı düzenlendi

İkinci kez yapılıyor

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle Kırıkkale Belediyesi tarafından Fener Alayı yürüyüşünün 2´ncsi gerçekleştirildi.

YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen Fener Alayı yürüyüşüne Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve yüzlerce vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Yürüyüş öncesinde vatandaşlar meşale ve bayrak dağıtımı yapıldı. Cumhuriyet Meydanında başlayan Fener Alayı yürüyüşü Belediye Mehteran takımının eşliğiyle beraber Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi ve Zafer Caddesinden tekrar Cumhuriyet Meydanında son buldu.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Fener Alayı yürüyüşüne katılan vatandaşlarımıza teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Fener Alayı yürüyüşüyle yaptığı açıklamada,´ Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz fener alayı yürüyüşümüzün bu yıl 2´ncisi gerçekleştirildi. Bu anlamlı günde vatandaşlarımız başta olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu yürüyüşümüz önümüzdeki yıllarda da devam edecek´ ifadesinde bulundu.

MEYDANA YÜRÜDÜLER

Kırıkkale belediyesi tarafından organize edilen fener alayı yürüyüşüne  Kırıkkale´de 7´den 70´şe herkese  katıldı.  Belediye önünde başlayarak mehter takımı eşliğinde  Kırıkkale cumhuriyet  meydanına kadar yürüdüler.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli