Fener alayı yürüyüşü yapılacak

Fener alayı yürüyüşü yapılacak

Fener alayı yürüyüşü yapılacak

 

Yürüyüşe herkes davetli

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ve halkın yoğun ilgi gösterdiği 18 Mart Çanakkale Zaferini Anma ve Şehitler günü münasebetiyle düzenlenecek olan Fener Alayı yürüyüşü bu yıl da gerçekleştiriliyor.

ANMA GÜNÜ ORGANİZASYONU

Kırıkkale Belediyesi organizasyonun da her yıl geleneksel hale getirilen Fener Alayı yürüyüşü bu yıl da gerçekleştiriliyor. Çanakkale Zaferinin 101´nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek olan Fener Alayı yürüyüşü ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, ?Cumhuriyet Meydanından başlayarak sırasıyla Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi, Zafer Caddesi güzergahından devam eden yürüyüşümüz yine Cumhuriyet Meydanında son bulacak? diye konuştu.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİ

Yürüyüşe Belediye Mehteran takımının eşlik edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, ?Kırıkkale´mizde, halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği Fener Alayı yürüyüşümüz, 18 Mart Cuma günü saat 18:30´da Cumhuriyet Meydanında başlayacak. Ayrıca vatandaşlarımıza meşale ve Türk Bayrağı dağıtımı yapılacak. Anma günü yürüyüşümüze tüm Kırıkkale halkımızı davet ediyoruz? dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli