Anahtar Kelimeler: Fetö celladı olmak istiyor

Fetö´nün celladı olmak istiyor!

Fetö´nün celladı olmak istiyor!

Fetö´nün celladı olmak istiyor!

 

FETÖ tepkisi!

15 Temmuz´da yaşanan darbe girişiminden sonra ülke genelinde paralel yapılanma ile ilgili operasyonlar sürerken örgütün lideri Fetullah Gülen´e de tepkiler artarak devam ediyor.

TEPKİ GÖSTERDİ

Ülke genelinde tutulan demokrasi nöbetlerinde meydanlardan idam sesleri yükselirken Kırıkkale´de Yusuf Şener (73) isimli vatandaş AK Parti İl Başkanlığı önünde kurduğu idam sehpası ile Fetullah Gülen´in maketini astı. Terör Örgütü Fetö´cü bir grup asker tarafından 15 Temmuz gecesi girişilen ve 238 vatandaşımızın kahramanca şahadeti ile sonuçlanan darbe teşebbüsü sonrası ülke genelinde paralel devlet yapılanması (PDY)´ye ilişkin operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

MAKETİNİ ASTI

Yaklaşık 20 gündür Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın talimatıyla vatandaşlar demokrasi nöbetleri tutarken asker elbisesi giymiş teröristler için meydanlardan idam sesleri yükselmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanının "halkın talebini dikkate alacağız" açıklamalarının ardından idam tartışmaları ülke gündemini ederken Kırıkkale´de Yusuf Şener isimli vatandaş AK Parti il başkanlığı önünde kurduğu idam sehpası ile Fetullah Gülen´İn maketini astı.

CEZASI ÖLÜM OLMALI

Yetkililere seslenerek örgüt lideri Fetullah Gülen´in celladı olmak istediğini ifade eden Yusuf Şener, "Devletin bütünlüğüne ve milletin canına kast edenlerin mutlaka ve mutlaka idamla cezalandırılması gerekir. Vatana ihanetin cezası ölümdür ve kesinlikle affedilemez. Bu teröristler için mutlaka idam gelmelidir. Buradan Cumhurbaşkanımıza ve başbakanımıza sesleniyorum. Ben Fetullah Gülen´in celladı olmak istiyorum. Milletimizin üzerine kurşun sıkanların, bomba yağdıranların cezalarını kendi ellerimle vermek istiyorum. Bu hainlerin cezası ölüm olmalı" dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false