Anahtar Kelimeler: Feyzioğlu buluştular

Feyzioğlu ile buluştular

Feyzioğlu ile buluştular

Feyzioğlu ile buluştular

Birlikte resim çekindiler

Kırıkkaleli avukat adayları, staj eğitimi için geldikleri Ankara´da, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu ile buluştular.

GÜNCEL KONULAR

Kırıkkale Barosu´na kayıtlı genç avukat adayları, Türkiye Barolar Birliği tarafından stajyer avukatlar için düzenlenen eğitim programına katıldılar. Avukat adayları, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu´nu da makamında ziyaret ederek güncel konulara ilişkin sohbet ettiler.  Türkiye Barolar Birliği, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, staj kurulları bulunmayan veya staj eğitimi yapılamayan baroların stajyerlerine de olanak sağlamak amacıyla, Türkiye´nin çeşitli barolarından avukat adaylarına yönelik staj eğitim programları düzenliyor. Barolar Birliği son olarak Kırıkkale Barosu´na kayıtlı stajyer avukatları Başkentte ağırladı.

DİJİTAL ÇAĞDA AVUKATLI

Bir hafta süren program boyunca Türkiye Barolar Birliği´nde misafir olan genç avukat adayları, program öncesinde Anıtkabir´i ziyaret ederek Ata´nın huzuruna çıktılar. Uygulanan program çerçevesinde, günde 8 saat olmak üzere toplam48 saat kesintisiz eğitim alan stajyer avukatlar, ?Hukuki Metinlerde Türkçenin Doğru Kullanımı?, ?Dijital Çağda Avukatlık?, ?Hitabet ve Beden Dili? gibi eğitimler de aldılar. Genç avukat adayları, mesleki eğitimin yanı sıra, sosyal ve kültürel aktivitelere de katılıyorlar.

MUTLU OLDUK

Stajyer avukatlarla makamında buluşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu da genç meslektaşlarını ağırlamaktan son dere mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: ?Bir avukata, bilgisi, donanımı oranında itibar edilir. Bu nedenle avukat adaylarının aldıkları eğitim, sonraki meslek yaşantılarında son derece kritik önem taşıyor. Bu düşüncelerle yola çıkardığımız staj eğitiminde Türkiye´nin her yerinden, hepsi bir birinden değerli genç meslektaşlarımızı Türkiye Barolar Birliği çatısı altında ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false