Anahtar Kelimeler: Fikirkale projesi

Fikirkale projesi

Fikirkale projesi

Fikirkale projesi

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu´nu ziyaret ederek, Fikirkale Öğretmenler odası projesi kapsamında öğretmenler ile bir araya geldi. Tüfekçi, eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirdi.

ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU
Eğitim ve öğretim alanında çalışmaların daha üst seviyelere çıkması amacıyla başlatılan çalışmalar meyvelerini veriyor. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu´nu ziyaret ederek, Fikirkale Öğretmenler odası projesi kapsamında öğretmenler ile bir araya geldi. Tüfekçi, eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. Tüfekçi, ?Fikirkale Öğretmenler Odası Projesi: İl Milli Eğitim Müdürü liderliğinde ilgili şube müdürleri ile 237 okul/kurum ziyaret edilerek öğretmenler odasında öğretmenler ile fikir alışverişi yapmak üzere görüşmeler yapmaktayız? dedi.

BİLGİLER VERİLDİ
Tüfekçi, ?Öğretmenler odasında öğretmenlerimizin değerli fikirlerinin dinlenmesi, sorunlarının ve sorunlarının çözüm önerilerinin oluşturulmasını amaçlamaktayız. Ayrıca sosyal medyada ?Fikirkale? adı altında oluşturulan bir sayfada öğretmenlerimizin okullarında yapmış oldukları iyi uygulamaları bu platformda diğer meslektaşları ile paylaşmaktadırlar. Ar-Ge Öğretmen Akademisi: Müdürlüğümüz Ar-Ge birimi ilimizde görev yapan öğretmenler için bir çok alanda eğitimler, kurslar ve çalışma atölyeleri organize etmektedir.

TALEP EDİLEN KONULAR
Öğretmenlerimiz ücretsiz talep ettikleri konularda Bakanlığımızın 2023 Eğitim vizyon hede§eri doğrultusunda eğitimler alabilmektedir. Eğitimler organize edilmiş olup, bu eğitimlerden en çok talep edilenler; Proje hazırlama, kodlama, akıl oyunları ve stem vs. diyebiliriz. Öğretmenler Tiyatrosu: Tiyatroyu şehre sevdiren öğretmenler diye çıktık yola. Ve tamamiyle öğretmenlerimizden oluşan bir tiyatro ekibimiz drama ve sanat eğitimi aldıktan sonra kendi oyunlarını sergileyeme başladılar. Şuana kadar yaptıklarımız gösterim şeklinde sergilenerek Kırıkkaleli hemşerilerimizin beğenisine sunuldu? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false