Anahtar Kelimeler: Fırınlara denetim

Fırınlara denetim

Fırınlara denetim

Ramazan ayının girmesi ile birlikte Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri fırın denetimlerini sıklaştırdı. Ramazan ayı boyunca fırın, market, lokanta ve tatlı imalatı yapan işyerlerinde hijyen, gramaj ve etiket denetimleri sürecek.

ZABITA DENETİMİ

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha güvenli bir ortamda alışverişlerini yapmasını sağlamak amacıyla denetimlerini Ramazan ayında da artırarak devam ediyor. Gıda tüketimi açısından fırın, market ve tatlı imalatı yapan işyerlerinde denetimler kapsamda ekipler, fırınlarda ekmeğin gramajı, un depoları, hamur ve ekmek imalatında kullanılan malzemelerin hijyen olup, olmadığını inceledi.

 

TUTANAK TUTULDU

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, lokanta ve tatlı imalatı yapan işyerlerinde de denetimler imalat yapılan alanlarda hijyenik kurallara uyulup, uyulmadığı kontrol edildi. Yapılan denetimlerde kuralları uygun hareket etmeyen işyerleri hakkında tutanak tutulurken, tespit edilen eksiklikleri tamamlamaları için süre verildi. Bu süre içerisinde eksikliklerini tamamlamayan işletmeler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu