Anahtar Kelimeler: Flaş isimler olmayacak

Flaş isimler olmayacak!

Flaş isimler olmayacak!

Flaş isimler olmayacak!

Beklendiği gibi değil!

1 Kasım seçimlerinde özellikle muhalefet partilerinde flaş isimlerin aday olması bekleniyordu. Ancak gelişmeler bunu doğrulamıyor.

MUHALEFET LİSTESİ

1 Kasım erken genel seçimleri için hazırlıklar devam ediyor. Partilere adaylık müracaatları da sürüyor. Ara dönem seçimi olarak da görülen bu seçimde özellikle muhalefet partilerinden MHP ve CHP´nin flaş isimlerden oluşan bir liste hazırlaması bekleniyordu. MHP´de Mahir Yılmaz ve Cemalettin Akdoğan isimleri konuşuluyordu. CHP´de ise Mustafa Özbek ve Hacı Filiz isimlerinden bahsediliyordu. Bu iki partide adı geçen kişilerin adaylığının söz konusu olmayacağı ileri sürülüyor. Zaten bu isimlerin de müracaat etmediği biliniyor. Yani muhalefette sürpriz yok. Tek sürpriz CHP´de Malik Ejder Coşkun olacak.

AK PARTİ LİSTESİ

Ak Parti´de ise ne olacağı belli değil. Beşir Atalay´ın adaylık için müracaat ettiği öğrenildi. Ancak bu ucu açık bir müracaat oldu. Atalay´ın ilk sırada Ankara, ikinci sırada ise Kırıkkale için adaylık başvurusu yaptığı konuşuluyor. AK Parti´de Atalay´ın aday olup olamayacağı bilinmiyor. Ancak listenin değişebileceği konuşuluyor. Listeye sürpriz isimlerin girip girmeyeceği de bilinmiyor. Yapılacak bir anketten sonra listenin Saray tarafından belirleneceği öne sürülüyor. Saray´ın da yerel dinamikleri dikkate alacağı konuşuluyor.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı