Anahtar Kelimeler: Ganyan bayisine

Ganyan bayisine ceza

Ganyan bayisine ceza

Ganyan bayisine ceza

Kırıkkale'de korona virüs tedbirlerini ihlal ederek ganyan bayisini kahvehaneye çeviren işletmeye 4 bin 50 lira idari para cezası uygulandı.

BAYİYE OPERASYON

Kırıkkale'de korona virüs tedbirlerini ihlal ederek ganyan bayisini kahvehaneye çeviren işletmeye 4 bin 50 lira idari para cezası uygulandı. Korona virüs risk değerlendirme haritasına göre "kırmızı" renk ile "çok yüksek" iller kategorisinde yer alan Kırıkkale'de, salgınla mücadelenin daha etkin sürdürülebilmesi için binin üzerinde görevli denetim yaptı. Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Salgın Denetim Merkezi Uzmanları, HES kodu, maske ve mesafe kontrollerini gerçekleştirdi.

 

CEZA YAZILDI

Ekipler, kısmi kapanma sürecinde hizmet vermemesi gereken işletmelere yönelik de denetim yaptı. Kentin en işlek caddelerinde HES kodu sorgulaması yapıldı. Kısıtlama nedeniyle 65 yaş ve üzeri vatandaşlar uyarılarak evlerine gönderildi. Yenidoğan Mahallesi'nde Covid-19 tedbirlerini ihlal ederek ganyan bayisini kahvehaneye çeviren bir işletmeye 4 bin 50 lira idari para cezası uygulandı. Ekipler, yine aynı mahallede bulunan bir kıraathaneye baskın yaptı. Müşteri kabul ederek tedbirleri ihlal eden işletme sahibine de 4 bin 50 lira ceza kesildi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli