Anahtar Kelimeler: Gazeteciler mesaj

Gazeteciler için mesaj

Gazeteciler için mesaj

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklamada bulunarak tüm basın mensupların gününü kutladı.

MESAJ YAYINLADI.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, Kırıkkale’de görev yapan tüm basın mensuplarının gününü kutladığını belirten Kırıkkale Valisi Mehmet Makas mesajında “Gazeteciler, milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı durumundadır. Devlet ile vatandaş arasında bir köprü görevi üstlenen gazetecilerimiz, vatandaşlarımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktarmaktadır. Bu yönüyle gazetecilerimiz, demokrasinin işleyişi ve toplumun gelişmesi açısından çok önemli bir rol oynamaktadır” ifadesini kullandı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Makas “Kırıkkale’mizin tanıtımı, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine de önemli katkılarda bulunan basın mensuplarımız, bugüne kadar gösterdikleri gayretli çalışmalarını bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle devam ettireceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, görevi başında hayatını kaybeden basın mensuplarımıza Allah'tan rahmet, görevi başındaki tüm basın mensuplarımıza sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı