Geçim sıkıntısı yaşanıyor

Geçim sıkıntısı yaşanıyor

Geçim sıkıntısı yaşanıyor

Vatandaş derdini anlattı

Kırıkkale Milliyetçi Hareket partisi üçüncü sıra milletvekili adayı Merih Karayol seçim çalışmalarını gündüz kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmesinin yanı sıra akşam saatlerinde de farklı bir etkinlikle devam ediyor. Karayol akşam ev toplantıları yerine ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Derman olmak istiyoruz

Akşam saatlerinde eşi ile birlikte kenar mahallerde bulunan vatandaşları evlerinde çat kapı ziyaret eden genç milletvekili adayı Merih Karayol vatandaşların sorunlarını dinliyor. Çözüm için sık sık not alan Karayol MHP iktidarında yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veriyor. Karayol Kırıkkale'de MHP'nin yaptığı hizmetlerden ve vekil adayı olan arkadaşları ile birlikte yürüttükleri seçim kampanyası hakkında da bilgi veriyor.

Yanlarındayız

Milletvekili adayı Karayol Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim sloganımız bizimle yürüyün. Bu kapsamda özellikle Kırıkkale kenar mahallerinde yer alan ve AKP iktidarı sayesinde geçim sıkıntısı bir kat daha artan vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onlarla iç içe olduğumuzu onların yanlarında olduğumuz göstermek istiyoruz. Sıkıntıların gidermek için yapacağımız çalışmalardan bahsediyoruz. Elimizden geldiği kadarda dertlerine derman olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu