Anahtar Kelimeler: Geçit duruyor!

Geçit hâlâ duruyor!

Geçit hâlâ duruyor!

Asfalt tekrar başladı! Ama nasıl…?

Kimler devreye girdi?

Çalışma tekrar başladı mı?

Kırıkkale Belediyesi’nin şehir genelinde yaptırdığı çalışmaların durduğu iddia edilmişti. Bu durumun skandala dönüşmeye başladığı öne sürülürken, devreye genel merkezin girdiği ileri sürülüyor.

DEVREYE GİRİLDİ İDDİASI

Kırıkkale Belediyesi tarafından şehir genelinde yaptırılan alt geçit, yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarının durduğu iddia edilmişti. Asfalt çalışması tekrar başladı. Alt geçit ise duruyor. İddialara göre Kırıkkale’ye gelen AK Parti Genel Merkezi yöneticilerinin işi üstlenen firma ile temas kurduğu ve en azından asfalt çalışmalarının yapılmasını sağladığı kaydediliyor.

HABERKALE ETKİSİ

Alt geçit çalışması için ise firmanın ikna edilemediği, maliyetlerin çok arttığı için maliyetler konusunda güncelleme yapılmasını istediği öne sürülüyor. Alt geçit çalışması devam etmezken, sitemizde yayınlanan haberlerin ardından skandalın büyümemesi için asfalt ve kaldırım çalışmalarının yapımının sağlandığı iddia ediliyor.

ETKİLİ OLAMAMIŞ!

Kamera çalışmaları da iddiaya göre genel merkezden gelen dört ismin devreye girmesi ile tekrar başlamış durumda. Haberkale’nin yaptığı haberlerin genel merkezi harekete geçirdiği de ileri sürülüyor. Bu arada Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın işlerin tekrar başlaması için çabaladığı ama etkili olamadığı, sonunda her şeyin skandala dönüşmemesi için genel merkezin devreye girdiği konuşuluyor.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı